Salată de Quinoa cu mazăre de zahăr
Salata de Quinoa cu mazăre de zahăr ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.05 pe portie. O porție conține 284 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ulei de măsline, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Quinoa cu mazăre de zahăr, Salată de Quinoa cu mazăre de zahăr, Scallions și mentă, și Salată de quinoa Curried cu nectarine și mazăre de zahăr.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică cu apă sărată clocotită, fierbeți mazărea până când este verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 1 minut.
Se scurge și se întinde pe o farfurie mare pentru a se răci, apoi se usucă.
Tăiați mazărea pe diagonală în bucăți de 1 inch.
Într-o cratiță mică, combinați quinoa cu 2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când toată apa s-a evaporat și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute. Descoperiți și pufați quinoa, apoi transferați-o într-un castron mare și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron, combinați uleiul și oțetul și condimentați cu sare și piper.
Adăugați mazărea în quinoa cu semințele de dovleac, arpagicul și pansamentul; se amestecă. Se condimentează cu sare și piper și se servește la temperatura camerei sau ușor răcit.