Salată De Quinoa Cu Linte

Salată De Quinoa Cu Linte
Salata de linte Quinoa este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 290 calorii. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți quinoa, sare și piper kosher, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați pentru salata de Quinoan și linte neagră cu verdeață mixtă de salată, Salată De Quinoa Cu Linte De Lămâie, și Salată De Linte Cu Quinoa De Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți quinoa într-o sită și clătiți în apă rece. Într-un castron mare, rezistent la microunde, cu capac, adăugați quinoa clătită și 1 1/4 căni de apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați-l să stea 2 minute, apoi amestecați. Quinoa ar trebui să fie suficient de fragedă pentru a mânca, dar cu puțin "pop" la mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Puneți lintea într-o sită și clătiți în apă rece. Într-o cratiță, fierbeți lintea în 2 căni de apă până când lintea este fragedă, dar nu moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se scurge și se răcește.
6
Într-un castron mic, amestecați muștarul și oțetul împreună și stropiți în ulei pentru a face o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EmulsiiEmulsii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați praful de usturoi, coaja de tei și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Pentru a asambla salata: într-un bol mediu de salată, amestecați quinoa, linte, ceapă verde și cilantro tocat. Acoperiți salata cu pansamentul, aruncați pentru a acoperi și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
LinteLinte
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista