Salată de Quesadilla Cheddar-Jalape4olo cu vinaigretă de coriandru-Lime

Salată de Quesadilla Cheddar-Jalape4olo cu vinaigretă de coriandru-Lime
Salata de Quesadilla Cheddar-jalape 6RO cu vinaigretă de coriandru-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 408 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză Cheddar ascuțită, salată iceberg și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de sud-vest cu vinetă de coriandru Jalapeno, Salată de fajita cu somon de lime Chile cu vinetă de lime de coriandru, și Salată tocată cu vinetă de lime-Cilantro.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 3 ingrediente; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Pentru a pregăti quesadillas, scurgeți fasolea printr-o sită peste un castron, rezervând 1 lingură de lichid de fasole; aruncați lichidul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Combinați 1/2 cană de fasole și 1 lingură de lichid de fasole rezervat într-un castron mic; se pasează cu o furculiță. Rezervați fasolea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți amestecul de fasole uniform pe 4 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Presărați fiecare cu 1/4 cană de brânză și aproximativ 1 lingură de jalapeo; se acoperă cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
BrânzăBrânză
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu. Gatiti quesadillas timp de 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți quesadillas din tigaie și tăiați fiecare în 4 pene.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați vinaigreta cu salata verde și aruncați bine. Aranjați 1 1/2 cană amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Pentru fiecare porție, puneți 3 linguri de fasole rezervată peste amestecul de salată și puneți 1/2 cană de roșie peste fasole. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de salsa, 2 linguri de ceapă tocată și 1 lingură de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SmântânăSmântână
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
FasoleFasole
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
Serviți fiecare cu 4 pene de quesadilla.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista