Salată de Quesadilla Cheddar-Jalape4olo cu vinaigretă de coriandru-Lime

Salata de Quesadilla Cheddar-jalape 6RO cu vinaigretă de coriandru-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 408 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză Cheddar ascuțită, salată iceberg și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de sud-vest cu vinetă de coriandru Jalapeno, Salată de fajita cu somon de lime Chile cu vinetă de lime de coriandru, și Salată tocată cu vinetă de lime-Cilantro.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 3 ingrediente; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Pentru a pregăti quesadillas, scurgeți fasolea printr-o sită peste un castron, rezervând 1 lingură de lichid de fasole; aruncați lichidul rămas.
Combinați 1/2 cană de fasole și 1 lingură de lichid de fasole rezervat într-un castron mic; se pasează cu o furculiță. Rezervați fasolea rămasă.
Întindeți amestecul de fasole uniform pe 4 tortilla.
Presărați fiecare cu 1/4 cană de brânză și aproximativ 1 lingură de jalapeo; se acoperă cu tortilele rămase.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu. Gatiti quesadillas timp de 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți quesadillas din tigaie și tăiați fiecare în 4 pene.
Combinați vinaigreta cu salata verde și aruncați bine. Aranjați 1 1/2 cană amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Pentru fiecare porție, puneți 3 linguri de fasole rezervată peste amestecul de salată și puneți 1/2 cană de roșie peste fasole. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de salsa, 2 linguri de ceapă tocată și 1 lingură de smântână.
Serviți fiecare cu 4 pene de quesadilla.