Salată De Pătrunjel-Farro
Salata de pătrunjel-Farro ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Rețete similare includ Salată De Pătrunjel-Farro, Salată Farro cu pesto de pătrunjel, și Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus 15 mai multe Farro S vei iubi pentru totdeauna.
Instrucțiuni
Încălziți farro conform instrucțiunilor.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mediu; amestecați cu un bici.
Adăugați farro fiert și pătrunjel în amestecul de oțet; aruncați pentru a acoperi.
Variația 1: roșii și castraveți pregătiți rețeta de bază prin Pasul 2, înlocuind 1 1/2 linguri suc proaspăt de lămâie cu oțet de sherry.
Adăugați Farro gătit, 1/2 cană de roșii proaspete tăiate cubulețe, 1/2 cană de castraveți tăiați cubulețe, 1/4 cană de frunze proaspete de pătrunjel tocate, 1/4 cană de mentă proaspătă tocată și 1/4 cană de ceapă verde tocată în amestecul de suc de lămâie; aruncați pentru a acoperi.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 3/4 cană) calorii 97; grăsime 4G (sat 5g); sodiu 330MG
Variația 2: busuiocul și porumbul pregătesc rețeta de bază prin pas
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 cană boabe proaspete de porumb (aproximativ 2 urechi) la tigaie; sotati 3 minute.
Adăugați farro fiert, porumb și 1/2 cană busuioc proaspăt tocat în vinetă; aruncați pentru a acoperi.
Servește 4 (dimensiunea de servire: aproximativ 3/4 cană) calorii 157; grăsime 9g (sat 1g); sodiu 332MG
Varianta 3: Ceapa, Feta și ardeiul gras pregătiți rețeta de bază prin Pasul 2, omițând sarea.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 cană de ceapă roșie tăiată cubulețe și 1/2 cană de ardei gras portocaliu tăiat în tigaie; sotati 2 minute.
Adăugați farro gătit, ceapă și ardei gras în vinetă; aruncați pentru a acoperi. Îndoiți în 1/4 cană brânză feta mărunțită.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 3/4 cană) calorii 156; grăsime 4G( sat 4G); sodiu 136MG