Nevoie de un fel principal fără gluten? Salata de pui piersic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 361 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 1,35 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 7 mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită struguri, tarhon, salată opțională și sare. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Salată De Pui Piersic, Salată De Pui Pecan Peachy-Iulie, și Salată De Fructe Piersică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați maioneza, laptele, sarea, piperul și tarhonul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pui și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă strugurii, mazărea, piersicile și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate