Salată de pui la grătar, Mango și jicama cu vinetă de Tequila-Lime

Pui la gratar, Mango & Salata Jicama cu Vinaigrette Tequila-Lime ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 1. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână jicama, mango, verdeață pentru copii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de pui, Mango și jicama la grătar cu vinaigretă de Tequila-Lime, Salată De Pui, Mango Și Jicama Cu Vinetă De Tequila-Lime, și Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Așezați fâșii de tortilla într-un castron. Pulverizați cu spray de gătit (sau ulei de măsline) și aruncați cu toate condimentele.
Coaceți-le întinse pe o foaie de copt timp de 8 minute sau până aproape crocante. Vor deveni clare în timp ce se răcesc.
Scoateți puiul din marinată.
Se presară cu sare și piper și grătar până se termină.
Combinați jicama, mango și verdeață într-un castron mare. Aruncați cu vinetă.
Întindeți amestecul de jicama pe farfurii. Se acoperă cu felii de pui și fâșii de tortilla.Din Lumina De Gătit, Martie 2007