Salată de pui la grătar, Mango și jicama cu vinetă de Tequila-Lime

Salată de pui la grătar, Mango și jicama cu vinetă de Tequila-Lime
Pui la gratar, Mango & Salata Jicama cu Vinaigrette Tequila-Lime ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 1. O porție conține 171 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână jicama, mango, verdeață pentru copii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de pui, Mango și jicama la grătar cu vinaigretă de Tequila-Lime, Salată De Pui, Mango Și Jicama Cu Vinetă De Tequila-Lime, și Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați fâșii de tortilla într-un castron. Pulverizați cu spray de gătit (sau ulei de măsline) și aruncați cu toate condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți-le întinse pe o foaie de copt timp de 8 minute sau până aproape crocante. Vor deveni clare în timp ce se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți puiul din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Se presară cu sare și piper și grătar până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Tăiați puiul în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Combinați jicama, mango și verdeață într-un castron mare. Aruncați cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
VerziiVerzii
JicamaJicama
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Întindeți amestecul de jicama pe farfurii. Se acoperă cu felii de pui și fâșii de tortilla.Din Lumina De Gătit, Martie 2007
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
JicamaJicama
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista