Salată de pui la grătar cu Feta, porumb proaspăt și afine
Dacă $1.11 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Salata de pui la grătar cu Feta, porumb proaspăt și afine ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 264 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ulei de măsline, feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Salată Mixtă De Verdeață Cu Pui La Grătar, Afine, Pere Și Feta, Vafe de porumb albastru cu cremă de lavandă și afine proaspete, și Cotlet De Miel La Grătar Cu Salată Proaspătă De Ierburi Și Feta.
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui într-o pungă mare de depozitare din plastic. Lira cu un ciocan sau sucitor pentru a aplatiza la 1/4 inch grosime uniformă. Condimentează puiul cu sare și piper.
Încălziți grătarul și stropiți puiul cu ulei de măsline. Pui la grătar pe ambele părți până se termină, aproximativ 7 minute pe fiecare parte. (Rotiți la jumătate în timpul grătarului pe fiecare parte pentru a asigura urme frumoase de grătar.)
Scoateți din tigaie. Se lasă să se răcească. Cu un cuțit foarte ascuțit, radeți sâmburii de pe fiecare știulet de porumb.
Combinați cu ceapa și țelina. Pune deoparte.
Se amestecă împreună maioneză, smântână, feta și jumătate și jumătate. Se amestecă zahărul, se strecoară sucul de lămâie și se adaugă sare și piper. Se amestecă, apoi se gustă.
Adăugați mai multă sare dacă este necesar; nu sub sare!Feliați puiul pe părtinire pentru a crea bucăți plate, în formă aleatorie. Aruncați într-un castron cu țelină, ceapă și porumb. Se amestecă pentru a combina.
Se toarnă jumătate din pansament peste ingrediente și se aruncă ușor.
Adăugați mai multe după dorință, dar nu acoperiți salata; ar trebui să fie ușor!La sfârșit, aruncați afinele pentru a le acoperi ușor în pansament.
Serviți, apoi presărați porții individuale cu feta.