Salată De Pui Kale-Susan
Salata de pui Kale-susan este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mere, sare și piper kosher, sirop de arțar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Salată De Kale De Susan, Salată De Kale De Susan, și Salată De Susan Și Kale De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sosul de soia, siropul de arțar, fulgii de ardei roșu, 1/4 cană de suc de lămâie și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță largă.
Adăugați puiul într-un singur strat; reduceți focul la mediu scăzut. Acoperiți și fierbeți, întorcându-vă ocazional, până când tocmai ați fiert, 10 până la 15 minute.
Scoateți puiul pe o farfurie (rezervați lichidul).
Se lasă să se răcească, apoi se toacă.
Cojiți cartofii dulci și tăiați-i în cuburi de 1/2 inci.
Se adaugă în lichidul din cratiță; se gătește la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Transferați pe o farfurie cu o lingură pliată (rezervați lichidul).
Lăsați cartofii și lichidul să se răcească.
Tăiați merele în chibrituri. Cojiți castravetele, tăiați - l pe jumătate pe lungime și feliați subțire.
Combinați merele, castravetele, varza, semințele de susan, puiul, cartofii dulci și uleiul de susan într-un castron mare. Aruncați cu lichidul de gătit rezervat și restul de 2 linguri de suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper; se presară cu alunele.
Fotografie de Antonis Achilleos