Salată De Pui Fructată
Salata de pui Fructat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1386 calorii, 18g de proteine, și 140g de grăsime. Pentru $6.07 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, stafide, sos cremos de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 83%. Încercați Salată De Pui Fructată, Salată De Pui Fructată, și Salată De Pui Fructată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu. Lăsați puiul să fiarbă până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Scoateți puiul pe o tăietură. Folosiți o pereche de furculițe pentru a îndepărta și mărunți carnea de pui. Aruncați rămășițele.
Puneți puiul mărunțit într-un singur strat pe o farfurie și lăsați să se răcească complet la frigider, aproximativ 15 minute.
Amestecați sosul de salată și zahărul într-un castron mare. Amestecați puiul și stafidele în sosul de salată.
Adăugați mango și pliați ușor în amestec. Se da la frigider peste noapte sau cu 8 ore inainte de servire.