Salată De Pui Cu Vinaigretă Portocalie La Grătar
Salata de pui cu vinaigretă portocalie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de morcovi pentru copii, oțet de vin, amestec de condimente de usturoi și ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Salată de pui la grătar cu vinetă portocalie, Salată De Pui Cu Vinaigretă Portocalie La Grătar, și Salată De Somon La Grătar Cu Vinetă De Coriandru Portocaliu De Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Într-un castron, amestecați împreună sucul de portocale, oțetul, uleiul de măsline, amestecul de condimente și zahărul. Puneți deoparte aproximativ 1/2 cană pentru ungere.
Ungeți ușor grătarul. Pui la grătar timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu porțiunea rezervată a pansamentului sau până când sucurile se limpezesc. Se răcește și se taie în benzi. Aruncați sosul de ungere.
Într-un castron mare, aruncați împreună salata verde, portocalele, broccoli și morcovii. Completați salata cu fâșii de pui la grătar și stropiți cu pansamentul rămas pentru a servi.