Salată de pui cu măr și busuioc

Salata de pui cu mere și busuioc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 281 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, busuioc, mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Pui Cu Măr Și Busuioc, Salată colorată, crocantă de mere și pui cu mentă proaspătă și busuioc, și Salată colorată, crocantă de mere și pui cu mentă proaspătă și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Lăsați-l la o subțire uniformă.
Așezați puiul într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 1/2 inch.
Adăugați 3 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper și aduceți la foc mic. Gatiti pana nu ramane nici o urma de roz, 8-10 minute.
Transferați puiul într-un castron cu apă cu gheață timp de 5 minute. Între timp, într-un castron mare, combinați sucul de lămâie, oțetul și zahărul, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Adăugați scallions și mere și aruncați.
Scurgeți puiul și uscați-l. Tăiați puiul și adăugați-l în amestecul de mere împreună cu alunele, menta, busuiocul și restul de sare și piper. Aruncați și împărțiți între plăci individuale.