Salată de pui-Chutney cu ierburi pe frunze de salată
Salata de Chutney de pui cu ierburi pe frunze de salată este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână țelină, chutney de mango, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pui Hoisin în frunze de salată, Pui de usturoi tocat servit în frunze de salată, și curry frunze chutney , cum se face curry frunze chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți maioneza, chutney-ul și sucul de lămâie într-un castron mare.
Se amestecă puiul, nucile, 2 linguri de coriandru, țelină și ardei gras roșu. (Salata de pui se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Așezați frunzele de salată pe platou. Lingura 1 heaping salata de pui lingura in centrul fiecarei frunze.
Presărați restul de 3 linguri de coriandru și serviți cu pene de var alături.