Reteta Salata de pui Banh Mi este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 711 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ceapă verde, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 3289 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sandvișuri Cu Salată De Pui Banh Mi, Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Salată Shiitake Banh Mi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Asamblați salata, aruncați în pansament și bucurați-vă!
2
Încălziți apa și zahărul într-o tigaie mare la foc mediu și fierbeți până devine un maro auriu intens, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se amestecă sosul de pește, sucul de lămâie și apa și se adaugă cu grijă în tigaie, apoi se încălzește până se dizolvă caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Căpșună, Decojită
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați chili, usturoi și șalotă și fierbeți până se înmoaie, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
5
Adăugați puiul și fierbeți până la fiert, aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte și dați deoparte.Creșteți focul la mediu-mare și fierbeți sosul până se îngroașă, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Serviți puiul acoperit cu sosul de caramel redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Obișnuită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Amestecă totul și bucură-te.
8
Încălziți apa și zahărul într-o tigaie mică de sos la foc mediu și fierbeți până devine un maro auriu intens cu indicii sau roșii și negri, aproximativ 15-20 de minute.Adăugați cu grijă apa și amestecați până când caramelul s-a topit în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire