Salată de pui asiatică Minty
Reteta Salata de pui asiatic Minty este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 392 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită tăiței de orez, sos de pește, zahăr și ardei iute. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Minty Asiatice Salată De Varză, Salată Grecească Minty, și Salată De Pepene Galben.
Instrucțiuni
Înmuiați tăiței timp de 5 minute în apă clocotită sau conform instrucțiunilor ambalajului, până se înmoaie.
Se scurge, apoi se răcește sub un robinet.
Se scurge din nou bine, apoi se răstoarnă într-un castron mare împreună cu puiul, castravetele, ceapa de primăvară și ardeiul iute.
Se amestecă împreună sosul de soia sau pește, coaja de tei și sucul și zahărul, apoi se toarnă peste tăiței. Aruncați frunzele de mentă și serviți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.