Rețeta Sufferin ' Succotash salata de porumb este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 62 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. Un amestec de ulei vegetal, fasole, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sufferin ' Succotash (Oală Crock), Halibut marinat cu ierburi, Okra-Succotash de porumb alb și salată de rucola, și Succotash De Porumb Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți sosul de grătar, oțetul de orez și uleiul într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă boabele de porumb, ardeiul gras roșu, ceapa verde și fasolea albă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Boabe De Porumb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Cani Sos De Prune
Fasole Albă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.