Salată de porumb la grătar și edamame Succotash

Salata de porumb la grătar și edamame Succotash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 127 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare și piper măcinat, ardei jalapeno, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb Și Edamame Succotash, Porumb Cu Ierburi Și Edamame Succotash, și Salată De Porumb La Grătar Și Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați porumbul, ceapa, ardeiul gras roșu și ardeiul jalapeno pe o foaie de copt.
Stropiți legumele cu 2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Frecați pentru a acoperi uniform.
Transferați legumele la grătar și gătiți, întorcând de mai multe ori, până când legumele sunt fragede și apar urme întunecate, 10 până la 15 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Aduceți o oală cu apă la fiert; gatiti edamame in apa clocotita pana cand se inmoaie, 10-15 minute.
Bateți 1 lingură de ulei de măsline și oțet împreună într-un bol.
Tăiați ardeiul gras roșu, ardeiul jalapeno și ceapa.
Tăiați porumbul de pe știulete.
Combinați legumele într-un vas de servire; adăugați edamame. Aruncați legumele și edamame cu amestec de ulei-oțet. Condimentează cu sare, piper și busuioc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken]()
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.