Salată De Porumb La Grătar Cu Roșii Cherry, Rucola Și Salată De Ricotta

Salată De Porumb La Grătar Cu Roșii Cherry, Rucola Și Salată De Ricotta
Salata de porumb la grătar cu roșii Cherry, rucola și Ricotta Salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 205 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână rucola, oțet de vin alb, ricotta salata și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Orecchiette cu roșii Cherry, maghiran și salată de Ricotta, Salată de rucola cu Ricotta Salata, și Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar cu gaz la mediu sau pregătiți un foc de cărbune mediu-fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Îndepărtați frunzele groase și exterioare ale cojii de porumb. Îndepărtați frunzele interioare, având grijă să le lăsați atașate de știulete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Îndepărtați cât mai mult din mătasea de porumb și apoi pliați frunzele interioare înapoi peste porumb. Este bine dacă unele dintre sâmburi apar prin goluri în frunze. Odată ce focul este fierbinte, puneți porumbul pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți, răsturnând des, până când coaja este foarte carbonizată și unele dintre sâmburi se rumenesc și se simt gătite atunci când sunt presate cu unghia, 10 până la 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Combinați șalota, șampania sau oțetul de vin alb și oțetul de sherry într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper și se lasă la macerat 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Oțet De SherryOțet De Sherry
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți în ulei. Gustați și reglați condimentele; pus deoparte. Între timp, spălați și uscați rucola. Puneți-l într-un castron, acoperiți cu un prosop de hârtie umed și dați-l la frigider. Scoateți porumbul și ștergeți-l bine, asigurându-vă că nu se agață de el pete de coajă carbonizată sau mătase de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați sâmburii de pe știulet și puneți-i într-un bol mare de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați fiecare roșie cherry în jumătate de la tulpină până la vârf și puneți-o deoparte (nu dați la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1
Se toarnă o parte din vinetă peste porumb și se aruncă bine. Aruncați ușor rucola și roșiile, stropiți cu vinaigreta rămasă și condimentați cu puțină sare și piper. Zdrobiți salata de ricotta peste salată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1
Dimensiune
2
pe baza a opt porții, calorii
1
160, grăsime
2
11, Calorii Grase
1
100, Grăsimi Saturate
2
2, proteine
3
4, Grăsimi Mononesaturate
4
7, carbohidrați
5
270, colesterol
6
5, fibră
7
Foto: Franța Ruffenach
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
16, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista