Salată De Portocale Și Sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de portocale și sfeclă. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 55 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 17 calorii. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână nuci opționale, sfeclă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 34 de minute. 118 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Sfeclă Și Portocale, Salată de portocale și sfeclă, și Salată De Sfeclă, Andive Și Portocale.
Instrucțiuni
1 gatiti sfecla cu coaja lor. Prefer metoda de fierbere pentru că este mai eficientă - acoperiți sfecla cu apă, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 30 de minute sau până când sfecla poate fi ușor străpunsă cu o furculiță. Alternativ, puteți înfășura sfecla în folie de aluminiu și le puteți coace la cuptor la 204° timp de o oră sau până când sunt gata. După gătit, lăsați sfecla să ajungă la temperatura camerei și îndepărtați cojile. Feliați-le sau împărțiți-le. Dacă aveți timp, puneți-le într-un castron mic și marinați-le în jumătate din pansamentul cu ulei și oțet, ingrediente enumerate mai sus.2 compuneți farfurii individuale de salată cu rucola, câteva felii de portocală, câteva sfeclă, câteva felii de ceapă roșie și câteva nuci tocate. Dacă doriți puțină culoare adăugată, adăugați ușor câteva felii de portocală în sucul de sfeclă din bolul dvs. de sfeclă.
Lăsați portocalele să absoarbă culoarea sfeclei și să le folosiți în salată.
Presărați pansament peste salatele individuale.