Salată de portocale și Grapefruit cu coriandru și măsline negre
Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de portocale și Grapefruit cu coriandru și măsline negre ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 175 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți portocale buric, grapefruit Rubin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este bun. Grapefruit, Măsline Negre Și Rachetă, Salată De Avocado Și Grapefruit Roz Cu Coriandru, și Salată de Avocado și grapefruit roz cu coriandru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Curățați și segmentați citricele. Folosind un cuțit de tăiat, feliați o felie subțire de pe partea superioară și inferioară a fructului, astfel încât să aibă o bază stabilă. Apoi, începeți să tăiați coaja în fâșii, mișcându-vă cuțitul de sus în jos, urmând curba naturală a fructului. Repetați, deplasându-vă în jurul perimetrului fructului, până când nu mai există coaja și carnea este vizibilă.
Pentru a îndepărta segmentele, țineți fructele în palma mâinii și apoi tăiați între membrane spre centrul fructului pentru a elibera un segment destul de mic de citrice. Repetați pentru fiecare fruct.
Aranjați segmentele de portocale și grapefruit într-un vas superficial.
Presărați măslinele peste fructe.
Stropiți uleiul peste segmentele de citrice și presărați coriandru, sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Miguel Torres Cordillera Chardonnay]()
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersici și litchi. Proaspăt la gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un ideal pentru partener pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, indiferent dacă sunt coapte sau în sos.