Salată de portocale și andive cu vinetă de arțar Chipotle

Salată de portocale și andive cu vinetă de arțar Chipotle
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de portocale și andive cu vinaigretă de arțar Chipotle ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 159 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de portocale, sirop de arțar de gradul b și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Salată De Portocale Și Andive Cu Vinetă De Arțar Chipotle, Salată De Andive Cu O Vinaigretă Portocalie, și Salată de fenicul și andive cu vinetă portocalie.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună suc de portocale, sirop, ulei, oțet, ceapă, suc de lămâie, chipotle cu sos adobo și sare într-un castron până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Îndepărtați coaja și orice miez alb din portocale cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Tăiați portocalele transversal în felii groase de 1/4 inch. Separați frunzele de andive și aranjați cu portocale pe un platou, apoi stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
AndiveAndive
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista