Salată de portocale, căpșuni și curmale
Salata de portocale, căpșuni și Date ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, întreagă 30 și vegetariană are 265 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână tarhon, zară, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Portocale, Migdale Și Curmale, Salată belgiană de andive, portocale și curmale, și Pastramă De Rață; Data Medjool Și Salată De Portocale De Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zeama, sucul de lămâie, șalotele și tarhonul într-un bol. Bateți încet uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Pentru salată: într-un bol, înveliți salata cu toate, cu excepția a 1/4 cană din pansament. Aranjați salata pe farfurii individuale de servire.
Tăiați partea superioară și inferioară a fiecărei portocale, expunând doar carnea. Cu un cuțit ascuțit, urmați curba fructului pentru a tăia coaja, îndepărtând complet miezul alb. Tăiați fiecare segment de fructe, tăind de-a lungul membranei. Împărțiți portocalele, căpșunile și curmalele între farfurii.
Stropiți cu pansamentul rămas.