Salată de portocale cu rucola și măsline vindecate cu ulei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de portocale cu Ruculan și măsline vindecate cu ulei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 104 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare sunt Salată de rucola și mentă cu măsline negre vindecate cu ulei, portocale și salată de Ricotta, Rucola cu inimi de palmier, Grapefruit și măsline vindecate cu ulei, și Rucola cu inimi de palmier, Grapefruit și măsline vindecate cu ulei.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Adăugați treptat ulei, amestecând constant cu un bici.
Pentru a pregăti salata, combinați rucola și trei sferturi de pansament într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați aproximativ 1/2 cană de amestec de rucola pe fiecare dintre cele 10 farfurii de salată; aranjați feliile de portocale uniform peste salate.
Stropiți restul de un sfert din pansament uniform peste salate; acoperiți fiecare salată cu 3 măsline.
Presărați uniform cu 1/2 linguriță de sare și piper negru suplimentar, dacă doriți.