Salată De Porc Din Sud-Vest
Salata de porc din sud-vest este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de canolan, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Porc Din Sud-Vest, Salată de porumb sud-vest cu carne de porc, și Salată De Porc (Sau Pui) La Grătar Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați carnea de porc pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper.
Coaceți neacoperit 30 până la 40 de minute sau până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F. carne de porc rece; tăiat în felii.
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul, coriandrul, sucul de lămâie, uleiul, zahărul și 1/4 linguriță de sare până se omogenizează bine; pus deoparte.
Pe o farfurie mare de servire, aranjați salata verde, ardeiul gras, ciupercile și mazărea. Se acoperă cu felii de porc.
Se servește cu pansament.