Salată de piață a fermierilor cu Gouda îmbătrânită și Portabellas prăjite

Salată de piață a fermierilor cu Gouda îmbătrânită și Portabellas prăjite
Salata de piață a fermierilor cu Goudan îmbătrânit și Portabellas prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 237 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de ciuperci portabella, oțet de vin roșu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Piață A Fermierilor, Salată De Piață Pentru Fermieri, și Salată De Quinoa Pentru Piața Fermierilor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați ciupercile cu 3 linguri de ulei și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron. Prăjiți în 1 strat într-o tigaie cu 4 fețe, rotind o dată, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 15 minute. Ciuperci reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Bateți împreună oțet, muștar, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și restul de 5 linguri ulei într-un castron până se combină. Aruncați ciuperci, verdeață și brânză cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
VerziiVerzii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Ciupercile pot fi prăjite cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Per porție: Calorii 175, grăsimi totale 17g, grăsimi saturate 4g, colesterol 12 mg, sodiu 262 mg, Carbohidrați 3G, fibre 1g, proteine 4g
3
Date Nutriționale
4
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista