Salată de piață a fermierilor cu Gouda îmbătrânită și Portabellas prăjite
Salata de piață a fermierilor cu Goudan îmbătrânit și Portabellas prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.42 pe portie. O porție conține 237 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de ciuperci portabella, oțet de vin roșu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Piață A Fermierilor, Salată De Piață Pentru Fermieri, și Salată De Quinoa Pentru Piața Fermierilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Aruncați ciupercile cu 3 linguri de ulei și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron. Prăjiți în 1 strat într-o tigaie cu 4 fețe, rotind o dată, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 15 minute. Ciuperci reci.
Bateți împreună oțet, muștar, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și restul de 5 linguri ulei într-un castron până se combină. Aruncați ciuperci, verdeață și brânză cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ciupercile pot fi prăjite cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.
Per porție: Calorii 175, grăsimi totale 17g, grăsimi saturate 4g, colesterol 12 mg, sodiu 262 mg, Carbohidrați 3G, fibre 1g, proteine 4g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "