Salată de pește cu căptușe

Salată de pește cu căptușe
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețete pescatarian la colecția dvs., Salata de pește cu stropire ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Pentru 4,3 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 427 de calorii, 22 g de proteine și 36 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și luați piper, sare cușer, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Peștele mediteranean (Flounder), Schoolkid's Flounder cu Fish-Camp Buerre Blanc și Carrie S. Forbes - Gingerlemongirl.com: Cafe Atlantic's Baked Parmezan Flounder și Kate's Corn and Quinoa Salad.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul și oțetul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați piperul negru, sarea, sucul de lămâie, sosul iute, ceapa, pătrunjelul și lămâia și amestecați pentru a se combina. Gustați și ajustați condimentele dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați peștele și amestecați ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o cratiță medie la foc mic, aduceți uleiul de măsline la 300 până la 310 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, asezonați fileurile de căptușeală pe toate părțile cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați jumătate din lămâile tăiate felii și jumătate din pătrunjel în fundul unei tigaie de fontă suficient de mare pentru a ține fileurile într-un singur strat fără a se suprapune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Așezați fileurile condimentate deasupra lămâilor. Acoperiți cu lămâile rămase și pătrunjel. Odată ce uleiul a ajuns la temperatură, turnați-l ușor peste fileuri și puneți la cuptor și braconați timp de 10 minute. Se lasă să se răcească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista