Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de pește afumat cu miere și mărar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 40 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 102 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, busuioc, macrou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Plăcinte de pește cu somon afumat, creveți și mărar, Pește afumat cu muștar, mărar și sos de capere, și Cina in seara asta: chiftele de pește afumat cu maioneza marar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pasul 1
2
Combinați salata: într-un castron mare, tocați grosolan peștele folosind degetele, asigurându-vă că îndepărtați orice oase de ac. Se amestecă ceapa, castravetele, nucile tocate, ceapa verde și busuiocul.Pasul 2într-un castron mediu, amestecați împreună oțetul, muștarul, uleiul de măsline și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Culese Crengute De Marar
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți mărarul. Gustați și condimentați după dorință cu sare. La amestecul de salată, adăugați 5 linguri plus 1 linguriță de pansament și amestecați bine. Gustați și reglați condimentul, dacă doriți.Pasul 3linia o foaie de copt cu o bucată de hârtie pergament. Împărțiți salata în 8 porții și formați fiecare porție într-o bilă. (Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu câteva ore înainte. Acoperiți și răciți.) Pasul 4pentru a servi, așezați o bilă pe o farfurie de servire și stropiți 1 până la 1 1/2 linguri din pansamentul rămas în jurul mingii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Crengute De Marar Proaspat Culese
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Încingeți farfuria cu câteva felii de măr aranjate în formă de evantai și 3 jumătăți de nucă, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De Nuc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Încingeți partea superioară a fiecărei bile cu arpagic. Repetați cu bilele de salată rămase și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.