Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de pere de brânză albastră ar putea fi o mare fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 525 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, muștar dijon, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Salată De Pere Cu Brânză Albastră, Salată De Pere Și Brânză Albastră, și Salată De Pere Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Împărțiți salata între două farfurii de salată. Se acoperă cu pere, ceapă, brânză albastră și nuci. Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, siropul, muștarul, pudra de usturoi și pudra de ceapă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Maison Noir Knock on Wood Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.