O porție conține 53 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ciuperci, oțet de cidru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată De Crab-Pitas Umplute, Pitas Umplute Cu Salată De Somon-Ou, și Pitas Veggie Umplute.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați pepperoni și următoarele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de pepperoni și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Așezați pitas pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 3 până la 4 minute sau doar până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați 1 frunză de salată în fiecare jumătate de pita și lingurați 1/2 cană de salată de pepperoni în fiecare jumătate.