Salată de pepene și piersici cu Prosciutto și Mozzarella
Salata de pepene și piersici cu Prosciutto și Mozzarellan este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de prosciutto, semințe de pepene galben, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma piersica, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Piersici ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salata de piersici, Mozzarella și Prosciutto crocantă a lui Tyler Florence, Prosciutto, pepene galben și Mozzarella, și Frigarui de pepene galben, Mozzarella și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, aruncați pepenele și piersica cu uleiul și vin cotto ; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pepene Galben
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ierburile și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3
Transferați salata într-un platou, acoperiți cu prosciutto și serviți.