Salată de pepene galben cu sos de mure verbena cu lămâie și fistic

Salată de pepene galben cu sos de mure verbena cu lămâie și fistic
Salata de pepene galben cu sos de mure verbena cu lămâie și fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 224 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână mure, zahăr granulat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Plăcintă De Mure Cu Frișcă De Verbenă Cu Lămâie, Jeleuri de fructe de pasiune și mure cu cremă de verbenă cu lămâie, și Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Puneți cupa de mure la o parte ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
2
Adăugați restul într-un blender cu zahărul și sucul de lămâie. Procesați până la neted. Reglați ușor consistența cu apă, dacă este necesar. Apăsați pulpa printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Aruncați solidele. Reglați din nou consistența, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați verbena de lămâie în sosul de mure și încălziți ușor fără a fierbe aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Lăsați sosul să se răcească complet, apoi îndepărtați frunzele de verbena de lămâie. Împărțiți sosul între 4 boluri de servire.Înjumătățiți pepenele transversal și îndepărtați semințele. Scoateți carnea folosind un baller de pepene galben în bile uniforme. Aranjați pepenele deasupra sosului în fiecare bol, deasupra cu mure rezervate și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista