Salată de pepene galben cu sos de mure verbena cu lămâie și fistic
Salata de pepene galben cu sos de mure verbena cu lămâie și fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 224 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână mure, zahăr granulat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Plăcintă De Mure Cu Frișcă De Verbenă Cu Lămâie, Jeleuri de fructe de pasiune și mure cu cremă de verbenă cu lămâie, și Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Puneți cupa de mure la o parte ca garnitură.
Adăugați restul într-un blender cu zahărul și sucul de lămâie. Procesați până la neted. Reglați ușor consistența cu apă, dacă este necesar. Apăsați pulpa printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Aruncați solidele. Reglați din nou consistența, dacă este necesar.
Adăugați verbena de lămâie în sosul de mure și încălziți ușor fără a fierbe aproximativ 4 minute.
Lăsați sosul să se răcească complet, apoi îndepărtați frunzele de verbena de lămâie. Împărțiți sosul între 4 boluri de servire.Înjumătățiți pepenele transversal și îndepărtați semințele. Scoateți carnea folosind un baller de pepene galben în bile uniforme. Aranjați pepenele deasupra sosului în fiecare bol, deasupra cu mure rezervate și fistic.