Salată de Pastor de pui cu vinetă de Avocado

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Salata de Pastor de pui cu vinaigretă de Avocado ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 509 calorii, 48G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, vinetă de avocado, bile de mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui de Avocado cu vinetă de muștar cu miere, Salată de pui Caprese de Avocado de 15 Minute cu vinetă balsamică, și Filet de porc la grătar al Pastor cu cremă de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Puneți puiul într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar.
Se toarnă amestecul de suc de portocale peste pui. Sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
aproximativ 15 minute sau până când se termină, întorcându-se o dată. Se răcește complet; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră. Feliați puiul în fâșii și presărați cu semințe de susan.
Combinați salata verde, roșiile, castraveții și mozzarella, aruncând bine. Se acoperă cu fâșii de pui și se servește cu vinetă de Avocado.