Salată De Paste Vegetale La Grătar Cu Ierburi
Salata de paste cu legume la grătar cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 22 de porții cu 162 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, paste fusilli tricolore, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Paste De Legume La Grătar, Salată De Paste De Legume La Grătar, și Pastan și salată de legume la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare din metal sau o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 2 galoane, amestecați pansamentul, condimentul Italian, ardeiul gras, dovlecelul, vinetele și ceapa; întoarceți-vă la acoperire. Acoperiți sau sigilați punga; lăsați să stea 1 oră pentru a amesteca aromele.
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Clătiți cu apă rece; se scurge bine; pus deoparte.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Așezați legumele în coșul de grătar (grătarul "wok") sau așezați direct pe grătar; rezervă pansament.
Așezați coșul de grătar pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute, întorcând legumele și perindând cu pansament o dată, până se înmoaie.
Într-un castron mare de servire, combinați pastele cu pansament rezervat, sare și piper. Tăiați legumele; pliați în paste în castron.