Salată de Paste cu vinete prăjite și sparanghel
Salata de paste de vinete prăjite și sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 12. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, paste penne și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 43%. Încercați Salată de paste de legume prăjite cu vinete, dovlecei și brânză Feta, Salată cremoasă de sparanghel prăjit și paste Zoodle, și Salată de paste Pesto cu somon afumat și sparanghel prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport de copt în partea superioară a cuptorului.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Întindeți sulițele de sparanghel și feliile de vinete pe foaia de copt și stropiți legumele cu 1/4 cană de ulei de măsline; se presară cu praf de usturoi.
Prăjiți sparanghelul și vinetele în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți. Când se răcește, tocați aproximativ legumele; deoparte.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca usor ferme, aproximativ 9 minute.
Transferați aproximativ 1/4 din penne la un moment dat într-un bol mare de salată, stropind fiecare lot cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline și 1 linguriță de parmezan. Se amestecă între adăugiri.
Se amestecă sparanghelul prăjit și vinetele, sucul de lămâie, 1/4 cană parmezan, oțet balsamic și sos Worcestershire până se combină bine.
Presărați salata de paste cu condimente fără sare și piper negru.
Acoperiți vasul și refrigerați salata de paste până se răcește bine și aromele s-au amestecat, cel puțin 3 ore.