Salată de Paste cu vinete prăjite și sparanghel

Salată de Paste cu vinete prăjite și sparanghel
Salata de paste de vinete prăjite și sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 12. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână vinete, ulei de măsline, paste penne și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 43%. Încercați Salată de paste de legume prăjite cu vinete, dovlecei și brânză Feta, Salată cremoasă de sparanghel prăjit și paste Zoodle, și Salată de paste Pesto cu somon afumat și sparanghel prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport de copt în partea superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Întindeți sulițele de sparanghel și feliile de vinete pe foaia de copt și stropiți legumele cu 1/4 cană de ulei de măsline; se presară cu praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Prăjiți sparanghelul și vinetele în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și răciți. Când se răcește, tocați aproximativ legumele; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca usor ferme, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PennePenne
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scurge bine.
9
Transferați aproximativ 1/4 din penne la un moment dat într-un bol mare de salată, stropind fiecare lot cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline și 1 linguriță de parmezan. Se amestecă între adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PennePenne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se amestecă sparanghelul prăjit și vinetele, sucul de lămâie, 1/4 cană parmezan, oțet balsamic și sos Worcestershire până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Oțet BalsamicOțet Balsamic
ParmezanParmezan
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SparanghelSparanghel
VineteVinete
11
Presărați salata de paste cu condimente fără sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CondimenteCondimente
PastePaste
SareSare
12
Acoperiți vasul și refrigerați salata de paste până se răcește bine și aromele s-au amestecat, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista