Salată de paste cu spanac, roșii și Mozzarella proaspătă cu pansament Italian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați spanac, roșii și salată proaspătă de Paste Mozzarella cu pansament Italian. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 315 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână spanac pentru bebeluși, brânză mozzarella, pansament și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de paste cu spanac, roșii și Mozzarella proaspătă cu pansament Italian, Salată De Paste Cu Roșii Uscate La Soare Și Mozzarella Proaspătă, și Salată De Paste Cu Mozzarella Pesto De Roșii Proaspete.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Clătiți cu apă rece; scurgere.
În timp ce pastele gătesc, pregătiți pansamentul Italian.
Combinați pansamentul și roșiile într-un castron mare.
Adăugați pastele și spanacul; aruncați bine și acoperiți cu brânză.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Chiang Mai Chiang Mai]()
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo