Salată de paste cu mărar, năut și Feta

Salată de paste cu mărar, năut și Feta
Salata de paste cu mărar, năut și feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 539 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, naut, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de paste de năut și Feta, Salată De Capere, Năut Și Paste Feta, și Paste de mărar-dovlecei cu fasole Cannellini, inimi de palmier și Feta.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. Între timp, faceți pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați mărarul, oțetul, șalota și sarea și piperul măsurate într-un blender. Se amestecă la înălțime până se combină uniform, aproximativ 15 secunde. Opriți blenderul și răzuiți părțile laterale ale ulciorului cu o spatulă de cauciuc. Întoarceți blenderul la viteză mare, scoateți capacul mic de pe capac (capacul de turnare) și stropiți încet în ulei. Opriți blenderul, adăugați caperele și pulsați până când sunt tocate grosier, aproximativ 5 (1 secundă) impulsuri; puneți pansamentul deoparte în blender.Odată ce apa fierbe, adăugați pastele și gătiți-le conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Scurgeți și apoi clătiți-l sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți orice exces de apă din paste și transferați-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați nautul, castravetele, feta, pătrunjelul și pansamentul rezervat (și tonul, păstrăvul sau puiul, dacă utilizați) și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
PăstrăvPăstrăv
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista