Dacă aveți în jur 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, salata de Paste coajă cu somon și fasole verde ar putea fi un remarcabil pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de iaurt, brânză de vaci, fasole verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste de somon cu fasole verde și vinetă de lămâie-cimbru, Paste de somon cu fasole verde și vinetă de lămâie-cimbru, și Somon afumat cu salată de ouă și fasole verde.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, adăugați paste și gătiți până la dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și clătiți pastele sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
4
Blanch fasole verde în apă clocotită timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
7
În procesorul de alimente sau printr-o sită, brânză de vaci de piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Combinați cu iaurt și suc de lămâie; se amestecă bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
9
Într-un castron mare, combinați pastele, fasolea verde, amestecul de iaurt și mărarul; se amestecă pentru a se amesteca. Aruncați pielea din somon și rupeți-o în bucăți; se adaugă în salată și se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați piper după gust. Placă de servire linie cu frunze de salată și salată de movilă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)