Salată de paste cu coajă cu somon și fasole verde

Salată de paste cu coajă cu somon și fasole verde
Dacă aveți în jur 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, salata de Paste coajă cu somon și fasole verde ar putea fi un remarcabil pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de iaurt, brânză de vaci, fasole verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste de somon cu fasole verde și vinetă de lămâie-cimbru, Paste de somon cu fasole verde și vinetă de lămâie-cimbru, și Somon afumat cu salată de ouă și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, adăugați paste și gătiți până la dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și clătiți pastele sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
4
Blanch fasole verde în apă clocotită timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
7
În procesorul de alimente sau printr-o sită, brânză de vaci de piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Combinați cu iaurt și suc de lămâie; se amestecă bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
9
Într-un castron mare, combinați pastele, fasolea verde, amestecul de iaurt și mărarul; se amestecă pentru a se amesteca. Aruncați pielea din somon și rupeți-o în bucăți; se adaugă în salată și se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați piper după gust. Placă de servire linie cu frunze de salată și salată de movilă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista