Salată de paste cu coajă cu somon și fasole verde

Dacă aveți în jur 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, salata de Paste coajă cu somon și fasole verde ar putea fi un remarcabil pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de iaurt, brânză de vaci, fasole verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste de somon cu fasole verde și vinetă de lămâie-cimbru, Paste de somon cu fasole verde și vinetă de lămâie-cimbru, și Somon afumat cu salată de ouă și fasole verde.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, adăugați paste și gătiți până la dente.
Scurgeți și clătiți pastele sub apă curentă rece.
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
Blanch fasole verde în apă clocotită timp de 2 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece.
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
În procesorul de alimente sau printr-o sită, brânză de vaci de piure.
Combinați cu iaurt și suc de lămâie; se amestecă bine
Într-un castron mare, combinați pastele, fasolea verde, amestecul de iaurt și mărarul; se amestecă pentru a se amesteca. Aruncați pielea din somon și rupeți-o în bucăți; se adaugă în salată și se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Adăugați piper după gust. Placă de servire linie cu frunze de salată și salată de movilă deasupra.