Salată de orz și ciuperci

Salată de orz și ciuperci
Nevoie de o fără lactate și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Salata de orz și ciuperci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 261 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar maro picant, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de orz și ciuperci, Salată de orz, ciuperci și mărar, și Salată de orz de ciuperci și sparanghel prăjit.

Instrucțiuni

1
Pentru vinaigretă, amestecați oțetul, mierea și muștarul într-un castron mic. Treceți treptat în 3 linguri de ulei într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se adaugă sare și piper după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3
Ungeți ceapa cu ulei suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Așezați pe o foaie mică de copt. Prajiti la 350 de minute sau pana cand se inmoaie. Se lasă să se răcească ușor. Se toacă grosier; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Între timp, aduceți bulionul la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați orz. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 35-40 menuets sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
7
Scurgeți orice lichid în exces.
8
Întindeți orzul pe o foaie de copt și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Într-o tigaie, sotati ciupercile in 1 lingura de ulei ramas pana se inmoaie. Într-un castron, combinați ciupercile, ceapa, orzul, pătrunjelul, sarea și vinaigreta rezervată. Aruncați bine pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OrzOrz
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Kumeu River Hunting Hill Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Acest vin are arome parfumate de lămâie / floare de tei pe nas care caracterizează parfumul minunat din fructele cultivate în Hunting Hill. Recolta din 2013 a fost afectată de un îngheț de primăvară, iar randamentele ulterioare au fost de aproximativ jumătate din dimensiunea obișnuită. Vara a fost una dintre cele mai bune înregistrate, iar strugurii au fost frumos curați, coapte și intens aromate, creând un vin de concentrare intensă și complexitate care va fi foarte longeviv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista