Salată de orez și Pecan cu pansament portocaliu-cimbru
Salata de orez și Pecan cu pansament portocaliu-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crengute de cimbru, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Quinoa pecan de afine cu sos de miere-portocaliu, Salată roșie Kuri și sfeclă Kale cu pansament balsamic portocaliu de afine și parmezan Pecan, și Bok choy salata de orez brun cu sos de susan portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți amestecul de orez conform instrucțiunilor pachetului, omițând pachetul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Transferați într-un castron mare și pufați cu o furculiță. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateti impreuna coaja de portocala si urmatoarele 5 ingrediente intr-un bol mic. Adăugați încet ulei, amestecând constant. Puneți pansamentul deoparte.