Salată De Orez Yucatecan
Salata de orez Yucatecan este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 238 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Dacă aveți la îndemână fasole, coriandru, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc În Stil Yucatecan, Yucatecan Tostadas (Salbutes), și Supă de pui și Lime Yucatecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și turmericul la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Așezați orezul într-o strecurătoare cu plasă de sârmă; clătiți orezul cu apă rece și scurgeți-l bine.
În timp ce orezul gătește, combinați fasolea și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Adăugați orezul răcit; aruncați ușor până se omogenizează.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Se servește cu: pene de roșii-Avocado