Salata de orez Yucatecan este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 238 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Dacă aveți la îndemână fasole, coriandru, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc În Stil Yucatecan, Yucatecan Tostadas (Salbutes), și Supă de pui și Lime Yucatecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa și turmericul la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Așezați orezul într-o strecurătoare cu plasă de sârmă; clătiți orezul cu apă rece și scurgeți-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4
În timp ce orezul gătește, combinați fasolea și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați orezul răcit; aruncați ușor până se omogenizează.