Salată de orez, sparanghel și castraveți

Salata de orez, sparanghel și castraveți ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. O porție conține 323 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 2,14 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 52 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ulei vegetal, zahăr, castraveți și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80% . Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de salată verde, mere și castraveți cu fenicul și nuci , Salată de creveți cajun și castraveți marinați și Salată de castraveți și fasole Cannellini .
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți 1 3/4 căni de apă la fiert.
Adăugați orez; se intoarce la fiert. Reduceți focul la mic, acoperiți și gătiți până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute. Puf cu furculita; transfera in bol. Se răcește la temperatura camerei.
Gătiți sparanghelul într-o cratiță mare cu apă clocotită cu sare până când se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Scurgeți și clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch.
Adăugați sparanghelul, castraveții și ceapa verde la orez.
Se amestecă muștarul, zahărul, oțetul, muștarul uscat, uleiul și mararul tocat. Acoperiți separat salata și dressingul. Dă la rece până se răcește.
Se toarnă dressingul în salată și se condimentează cu sare și piper. Tapetați un castron mare cu salată verde și salată de movile într-un castron.
Se ornează cu crenguțe de mărar.