Salată De Orez Louisville
Salata de orez Louisville este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. Această rețetă servește 6. O porție conține 279 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ulei vegetal, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Louisville Hot Browns, Louisville Metro, și Clasic Louisville Fierbinte Maro Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Lăsați orezul să se răcească cel puțin 30 de minute, amestecând de mai multe ori pe măsură ce se răcește.
Transferați într-un bol mare de salată.
Amestecați uleiul vegetal, sucul de lămâie, oțetul de vin, zahărul, arpagicul, tarhonul și sarea împreună într-un bol până când zahărul și sarea s-au dizolvat.
Se toarnă pansament peste orezul răcit și se amestecă pentru a se combina.
Amestecați alegerea dvs. de migdale, stafide, segmente de portocale mandarine, ceapă, țelină, ardei gras și mazăre în amestecul de orez și aruncați ușor pentru a combina.
Acoperiți salata și dați-o la frigider până la răcire, cel puțin 1 oră.