Salată de orez de vară mentolată
Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de orez de vară mentolată ar putea fi o remarcabilă fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 346 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coajă de lămâie, sparanghel, ardei gras și ulei de măsline. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de cartofi de vară cu mayo minty Dijon, Salată De Orez Mentolat, și Salată De Orez De Vară.
Instrucțiuni
Aruncați orezul într-o tigaie cu apă sărată clocotită și gătiți timp de 10 minute. Aruncați sparanghelul și gătiți încă 3-4 minute până când orezul este complet gătit și sparanghelul este doar ușor crocant.
Se scurge într-o sită și se ține sub robinetul rece până se răcește.
Când orezul este rece, amestecați ardeiul roșu, uleiul, coaja și sucul de lămâie, mozzarella și frunzele de mentă. Condimentează bine.