Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de orez de vară mentolată ar putea fi o remarcabilă fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 346 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coajă de lămâie, sparanghel, ardei gras și ulei de măsline. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de cartofi de vară cu mayo minty Dijon, Salată De Orez Mentolat, și Salată De Orez De Vară.
Instrucțiuni
1
Aruncați orezul într-o tigaie cu apă sărată clocotită și gătiți timp de 10 minute. Aruncați sparanghelul și gătiți încă 3-4 minute până când orezul este complet gătit și sparanghelul este doar ușor crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se scurge într-o sită și se ține sub robinetul rece până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Când orezul este rece, amestecați ardeiul roșu, uleiul, coaja și sucul de lămâie, mozzarella și frunzele de mentă. Condimentează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Nonpareils Argintii
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.