Salată de orez de vară mentolată

Salată de orez de vară mentolată
Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de orez de vară mentolată ar putea fi o remarcabilă fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 346 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită coajă de lămâie, sparanghel, ardei gras și ulei de măsline. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de cartofi de vară cu mayo minty Dijon, Salată De Orez Mentolat, și Salată De Orez De Vară.

Instrucțiuni

1
Aruncați orezul într-o tigaie cu apă sărată clocotită și gătiți timp de 10 minute. Aruncați sparanghelul și gătiți încă 3-4 minute până când orezul este complet gătit și sparanghelul este doar ușor crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scurge într-o sită și se ține sub robinetul rece până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Când orezul este rece, amestecați ardeiul roșu, uleiul, coaja și sucul de lămâie, mozzarella și frunzele de mentă. Condimentează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista