Salată de orez cu Prosciutto și anghinare
Salata de orez cu Prosciutto și anghinare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 243 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de pătrunjel, muștar dijon, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Salată Caprese cu Prosciutto și anghinare prăjite, Anghinare prăjite și Prosciutto, și Anghinare Cu Mazăre Și Prosciutto.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul, sucul de lămâie, muștarul Dijon și uleiul de măsline într-un bol mic până se amestecă; deoparte. Într-un castron mare, aruncați orezul împreună cu anghinare, prosciutto, pătrunjel, busuioc, ceapă verde și parmezan.
Se toarnă în pansament și se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează după gust cu piper.
Serviți fie răcit, fie la temperatura camerei.