Salată De Orez Cu Creveți Și Ananas

Salată De Orez Cu Creveți Și Ananas
Salata de orez cu creveți și ananas este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 15 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez, ananas, pansament clasic de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Creveți de ananas cu orez Scallion, Orez prăjit cu ananas, creveți și șuncă, și Orez prăjit cu creveți și ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați toate ingredientele, cu excepția pansamentului într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați pansament; se amestecă ușor. Acoperă.
3
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista