Salată de orez brun cu pui la grătar
Salata de orez brun cu pui la gratar este un fel principal fara gluten si fara lactate. O porție conține 237 de calorii, 12 g de proteine și 11 g de grăsimi. Pentru 1,26 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de salată verde, ceapă verde, pătrunjel și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum orez brun cald și salată de legume la grătar, salată de pui cu orez brun și salată de orez brun, pui și coriandru.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Se toarnă peste salată și se amestecă.
Serviți imediat sau dați la frigider.
Serviți în boluri tapetate cu salată verde, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.