Salată de năut mentolat cu cuscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de năut mentolat cu cuscus. Această rețetă face 6 porții cu 376 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de coajă de portocală, ceapă, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de cuscus și falafel cu iaurt mentolat, Salată marocană de cuscus și năut, și Salată De Cuscus Tabouli Și Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuscusul într-un castron mediu, turnați 1 1/2 căni de apă fierbinte de la robinet deasupra, acoperiți și lăsați să stea 5 minute înainte de a pufni cu o furculiță. Se amestecă năutul, coaja de portocală, 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-un castron separat, combinați roșiile, ceapa, menta, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și uleiul rămas. Puneți cuscusul și roșiile pe un platou și presărați migdalele.Înlocuire: puteți servi grâu bulgur bogat în fibre în locul cuscusului, folosind aceeași tehnică de "gătit" cu apă fierbinte. Folosiți 3 căni de apă la 1 cană de grâu bulgur și creșteți timpul de ședere la 45 de minute.