Salată de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinetă de chimen

Salată de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinetă de chimen
Salata de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinaigretă de chimen este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți sfeclă pentru copii, feta, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de morcovi prăjiți și Crudi cu Avocado și vinetă de chimen prăjită, Salată de sfeclă prăjită tocată cu Fetan și vinetă cu coajă de lămâie, și Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere puternică, adăugați 1/2 linguriță de sare, apoi adăugați morcovii. Blanch timp de 1 minut și scoateți-l într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Odată răcit, îndepărtați și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MorcovMorcov
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați sfecla într-o oală mare cu apă rece. Se aduce la fierbere, se adaugă restul de 1/2 linguriță de sare și se fierbe până când sfecla este fragedă. Strecurați sfecla și curățați-le folosind prosoape de hârtie pentru a freca pielea. Acest lucru este mai ușor atunci când sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Zdrobiți feta și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
5
Aruncați morcovii cu 1/2 lingură de ulei de măsline și așezați-i pe jumătate dintr-o foaie de copt cu margini. Aruncați sfecla cu uleiul de măsline rămas și așezați-o pe cealaltă jumătate a foii de copt. Prăjiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MorcovMorcov
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Scoateți sfecla și morcovii din cuptor și puneți-le în boluri separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
7
Adăugați 1 lingură de vinetă și 1/2 cană de pătrunjel în sfeclă și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
PătrunjelPătrunjel
SfeclăSfeclă
8
Adăugați 1 lingură de vinetă, pătrunjelul rămas și feta la morcovi și aruncați. Împărțiți morcovii uniform între 6 farfurii. Apoi împărțiți sfecla uniform între farfurii și amestecați ușor cu morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
SfeclăSfeclă
Brânză FetaBrânză Feta
9
Stropiți cu o atingere mai multă vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista