Salată De Morcovi Carbonizată, Prăjită La Cuptor, Cu Brânză Feta
Salata de morcovi carbonizată, prăjită la cuptor, cu brânză Feta este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie proaspăt stors, feta, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Amestec de legume prăjite la cuptor cu suc de lămâie și brânză Feta, Caraway-salată de morcovi prăjiți și feta, și Salată de morcovi Harissa cu brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. căptușiți un vas de copt de 9 x 13 inci cu folie și pulverizați cu spray de gătit.
Adăugați morcovi, ulei de măsline, oțet și miere. Condimentați ușor cu sare și generos cu piper și aruncați pentru a combina.
Se transferă la cuptor pentru a se prăji, amestecând periodic, până când marginile încep să se carbonizeze și morcovii se înmoaie, dar au încă ceva crocant, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor, aruncați cu suc de lămâie și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați feta, condimentați cu piper negru crăpat suplimentar, aruncați și serviți.