Salată de mere, Roquefort și frunze roșii cu crutoane Pumpernickel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Apple, Roquefort și salată de frunze roșii cu crutoane Pumpernickel. O porție conține 166 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, pâine pumpernickel, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată verde cu frunze roșii cu chipsuri de mere și parmezan, Filet Mignon cu Roquefort și frunză roșie, și Supă de brânză canadiană cu crutoane Pumpernickel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi adăugați pumpernickel în grăsime în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sare și piper.
Bateți împreună oțetul și muștarul.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează, apoi condimentați cu sare și piper.
Înjumătățiți mărul pe lungime și miez.
Tăiați jumătățile de mere transversal în felii groase de 1/4 inch.
Aruncați salata verde cu afine, măr, crutoane, jumătate de slănină și pansament. Împărțiți salata între farfurii, apoi punctați cu Roquefort și presărați cu slănină rămasă.