Snap salata de mazare cu tarhon si fenicul este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frunze de tarhon, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Fenicul, Mazăre De Zahăr Și Tarhon, Fenicul, mazăre de zahăr și tarhon, și Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de portocale, sosul fierbinte, zahărul și 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilor
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați feniculul și sotati timp de 3 minute. Se amestecă mazărea împreună cu coaja de portocală și se condimentează cu sare și piper, după gust.